Тематичний контроль стану валеологічного виховання

З 09.11.2015р. по 13.11.2015р. в дошкільному навчальному закладі (яслах - садку) комбінованого типу № 7 "Орлятко" здійснений тематичний контроль стану валеологічного виховання дошкільників.
Під час перевірки з’ясовано, що вихователі всіх вікових груп планують та проводять з вихованцями різні форми роботи (заняття, бесіди, розгляд ілюстрацій, моделювання ситуацій), а також використовують ефективні методи та прийоми , з метою продуктивного засвоєння вимог програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля» з розділу «Основи здоров’я», зокрема «Формування основ валеологічних знань дошкільників», програми розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт" та Базового компонента дошкільної освіти.
Збереження здоров’я дітей неможливе без валеологічної освіти дошкільнят та навчання їх поводження у надзвичайних ситуаціях. Робота педагогічних працівників ДНЗ спрямована на формування у дітей елементарних уявлень, понять та знань про здоров’я людини, вплив довкілля на його зміцнення, формування практичних умінь та навичок, виховання у дітей інтересу до зміцнення свого здоров’я.

/Files/images/ansmova_a/DSC06561.JPG

/Files/images/ansmova_a/DSC06566.JPG

/Files/images/ansmova_a/DSC06562.JPG

/Files/images/ansmova_a/DSC06569.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 241