Педагогічна рада з проблеми «Розвиток та розширення мовленнєво – комунікативної компетентності дітей дошкільного віку».



30.11.2016 року в приміщенні дошкільного навчального закладу № 7 «Орлятко» відбулася педагогічна рада з проблеми «Розвиток та розширення мовленнєво – комунікативної компетентності дітей дошкільного віку». Вихователь – методист, Гнатенко Лариса Олександрівна, розкрила питання «Шляхи розвитку мовленнєвих творчих здібностей у дітей дошкільного віку». Вона наголосила на тому, що у новій редакції Базового компонента дошкільної освіти мовленнєвий розвиток виділено в самостійний напрям. Освітня лінія «Мовлення дитини» є однією з основних і передбачає засвоєння дитиною культури мовлення та спілкування, елементарних правил користування мовленням у різних життєвих ситуаціях.

/Files/images/novini/pedrada_2/PB301252_новый размер.JPG

Вихователь, Калініна Людмила Йосипівна, більш детально ознайомила педагогів з авторською методикою Л.В. Шелестової. Вона розкрила питання «Формування комунікативно – мовленнєвого розвитку дітей дошкільного віку за методикою Л.В. Шелестової в дошкільному навчальному закладі».

/Files/images/novini/pedrada_2/PB301256_новый размер.JPG

Сестра медична старша, Бровченко Ольга Петрівна, звернула увагу педагогів на організацію харчування у 2016 – 2017 н.р.

/Files/images/novini/pedrada_2/PB301248_новый размер.JPG

Педагоги на засіданні педагогічної ради розширили свої професійні знання, удосконалили уміння та навички працювати за інноваційною авторською методикою Л. Шелестової «Розвивальне читання», розкрили свої творчі здібності, творчу майстерність під час виготовлення дидактичних ігор до даної методики і чітко усвідомили, що авторська методика «Розвивальне читання» ставить за мету не лише навчання читання дітей дошкільного віку, а й їх загальний розвиток: інтелектуальний, мовленнєвий, чуттєвої сфери, сенсорики, моторики, формування позитивної мотивації до пізнання загалом та до процесу читання зокрема.


Галерея "Педагогічна рада від 30.11.2016р."

Кiлькiсть переглядiв: 53