Тиждень Шевченківських днів

В історії завжди залишалися імена, які з гордістю вимовляє людство, до яких належить й ім'я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Весь свій могутній талант він присвятив своєму народові. Він був і залишається справжнім митцем, людиною незвичайної долі та надзвичайного таланту.

Тому з 06.03.2017р. по 10.03.2017 року в дошкільному навчальному закладі № 7 «Орлятко» традиційно проходять Шевченківські дні, під час яких вшановується пам’ять світоча українського народу – Тараса Григоровича Шевченка. Дошкільнята активно долучилися до всіх заходів, які були заплановані педагогами закладу. Тиждень Шевченківських днів розпочався з бесід та занять про творчість великого митця та закінчився виставкою малюнків дітей. Всі заходи спрямовані на формування культурно-історичної компетентності юного покоління. Адже вічне Кобзареве слово пробуджує національну свідомість, зміцнює дух, надає впевненості, уселяє віру у світле майбутнє України.

Цей прекрасний поет являє собою буття українського народу, його біль та думки, його страждання та радощі, його історію та майбутнє. Вшановуючи Кобзаря, вклоняємося до землі за безсмертне слово. Пошли нам, Боже, Шевченкового полум'яного духу, мудрості, віри у щасливе майбутнє рідної України.


/Files/images/P3110203.JPG

/Files/images/novini/ukransk_vechornits/IMG_6164_новый размер.JPG

/Files/images/novini/ukransk_vechornits/IMG_6185_новый размер.JPG

/Files/images/novini/ukransk_vechornits/IMG_6161_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 125