І етап Міського фестивалю дитячої творчості "Веселі нотки"

На виконання наказу дошкільного навчального закладу від 22.03.2017 року № 38 "Про проведення в дошкільному навчальному закладі Міського фестивалю дитячої творчості "Веселі нотки", з метою виявлення творчої обдарованості серед дітей дошкільного віку, вдосконалення майстерності музичних керівників, популяризації творчості українських композиторів минулого і сучасного, авторської дитячої пісні в дошкільному закладі, з 20.03.2017 по 24.03.2017 року, проведено І етап Міського фестивалю дитячої творчості "Веселі нотки".

Відповідно до програми проведення фестивалю дитячої творчості "Веселі нотки" з урахуванням вікових особливостей дітей, 20.03.2017 року пройшло змагання між групами ДНЗ на виконання кращої пісні в номінації "Пісенний вернісаж", де діти мали змогу проявити свої пісенні здібності.

/Files/images/novini/vesel_notki/IMG_4533_NEW_новый размер.jpg

21.03.2017 - 22.03.2017 року відбулася номінація"Танцювальні візерунки". В котрий раз діти та педагоги закладу спостерігали за чудовими танцювально-хореографічними композиціями у виконанні вихованців нашого дошкільного закладу, милувалися яскравими костюмами і таким чудовим видом мистецтва як танці.

/Files/images/novini/vesel_notki/IMG_4532_NEW_новый размер.jpg

23.03.2017 року відбулася номінація "Маленькі музиканти", де діти показали свою майстерність у грі на музичних інструментах.

24.03.2017 року відбувся заключний тур фестивалю дитячої творчості "Веселі нотки" серед вихованців дошкільного навчального закладу. Переможцями І етапу Міського фестивалю стали вихованці старшої групи з танцювально – хореографічною композицією «Солодкий подарунок». Завідувач дошкільного закладу, Собчук Лілія Володимирівна, подякувала дітям за їхнє старання та креативність, адже в процесі творчості дитина розвивається інтелектуально і емоційно, визначає своє відношення до життя і своє місце в ній, набуває досвіду колективної взаємодії, удосконалює навики роботи з різними інструментами і матеріалами, своє уміння володіти тілом, голосом, мовою.

Кiлькiсть переглядiв: 100