Тиждень профілактики та культури безпеки праці в ДНЗ

З 25 квітня по 05 травня 2017 року до Всесвітнього дня охорони праці в нашому дошкільному навчальному закладі проведено тиждень профілактики та культури безпеки праці. Відповідно до Програми тижня профілактики та культури безпеки праці управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та плану заходівТижня безпеки праці дошкільного навчального закладу здійснено ряд заходів, а саме:

- проведено у відповідність до діючого законодавства документацію щодо атестації робочих місць за умовами праці;

-проконтрольовано спільно з профспілковим комітетом: стан виконання колективного договору, розділ «Охорона праці»; стан ведення трудових книжок працівників; ведення документації щодо організації роботи з охорони праці в закладі;

- надано працівникам роз'яснення сучасного трудового законодавства, змін та доповнень до нього з питань охорони праці в галузі освіти;

-узагальнено звіт про підсумки проведення Тижня безпеки праці в дошкільному закладі.

Для проведення Тижня безпеки праці було створену творчу групу, яка розробила заходи щодо його проведення в ДНЗ, також розроблені заходи по усім віковим групам. Проведений інструктаж з охорони праці з усіма працівниками. Згідно з планом проведено лекції для працівників навчального закладу з проблеми «Дотримання правил з охорони праці учасниками освітнього процесу» та «Правила надання першої долікарської допомоги при забиттях».

/Files/images/novini/energozberejennya/P5052507_новый размер.JPG

/Files/images/novini/energozberejennya/P5052518_новый размер.JPG

Протягом 25.04 - 05 травня перевірено знання з охорони праці працівників навчального закладу (педагогічні, технічні працівники, обслуговуючий персонал) з реєстрацією в протоколі. Перевірка знань працівників показала, що усі працівники мають задовільні знання з питань охорони праці.

Під час Тижня безпеки праці проведено:

· інтегровані заняття за темами «Безпека в побуті», «Безпечні вулиці та дороги», «Дитина і природа»;

· розвага для дітей старшого дошкільного віку «Рятівники, вперед!»;

· перегляд діафільмів: «Діти та вогонь», «Обережно - дорога»;

· перегляд дітьми молодших та середніх груп драматизації казок «Пропала зебра», «Вовк і семеро козенят».

· виставку малюнків за темою «Небезпеки, які нас оточують».

Кiлькiсть переглядiв: 115