Конкурс пісочних фігур "Фантазії на піску"

К.Ушинський зазначав, що«діти не люблять іграшок нерухомих, закінчених, яких вони не можуть змінити за своєю фантазією…краща іграшка для дитини та, яку вона може змусити змінитись найрізноманітнішим чином… для маленьких дітей найкраща іграшка – купа піску».

Наші вихованці нарешті дочекалися літа, нарешті досхочу можна награтися в пісочниці. Батьки та працівники установи постаралися, щоб для цього були створені всі умови: завезли пісок, відремонтували пісочниці, придбали іграшки. У самий розпал літа, в нашому дитячому садку, 20.06.2017 року відбувся конкурс будівель з піску«Фантазії на піску». Метою конкурсу було створення сприятливих для оздоровлення в літній період та підвищення рівня творчих здібностей дітей до задуму і його реалізації. Так вихователі і малюки нашого дошкільного закладу під час конкурсу проявили свою творчість і креативність, здатність самовиразитись. Кожна група мала можливість познайомитися з роботами інших дітей, які презентували свою роботу. Діти вчилися працювати разом, втілюючи свій творчий задум, створюючи свій Світ Чудес. А ще здобували знання шляхом пошуку та дослідницької діяльності.

Тож на майданчиках були представлені такі роботи:

«Чарівний лабіринт» (старша група «Білочка»), «На гостини до Восьминіга» (старша група «Казка»), «Казкове диво» (старша група «Волошка»)

/Files/images/novini/muzichno-sportivna_rozvaga/P6202700_новый размер.JPG /Files/images/novini/muzichno-sportivna_rozvaga/P6220630_новый размер.JPG /Files/images/novini/muzichno-sportivna_rozvaga/P6202704_новый размер.JPG

«Стародавня фортеця» (середня група «Суничка»), «Крута магістраль» (молодша група «Калинка»), «Чарівний замок» (молодша група «Дюймовочка»).

/Files/images/novini/muzichno-sportivna_rozvaga/P6202684_новый размер.JPG /Files/images/novini/muzichno-sportivna_rozvaga/P6202708_новый размер.JPG /Files/images/novini/muzichno-sportivna_rozvaga/P6202688_новый размер.JPG

Захоплююче та цікаво пройшов ще один літній день наших малюків. Адже будуючи пісочні дива, діти почували себе комфортно і захищено, тому що вони мали власний простір, вони були - Творцями!

Кiлькiсть переглядiв: 226