Семінар - практикум з проблеми: "Шляхи формування компетентності дошкільника із фізичного розвитку"

08.11.2017 року на базі дошкільного навчального закладу № 7 «Орлятко» відбувся семінар – практикум з проблеми «Шляхи формування компетентності дошкільника із фізичного розвитку».

Мета семінару – практикуму: поглибити і закріпити знання про сучасні вимоги до організації та проведення спортивних вправ та ігор з елементами спорту, а також про олімпійський рух як про найбільш важливий культурологічний феномен сучасності; вправляти у вмінні добирати форми фізкультурно-оздоровчої роботи; удосконалювати аналітичні вміння педагогів; розвивати інтелектуально-креативний потенціал; сприяти формуванню особистісної активної позиції кожного учасника семінару-практикуму.

Інструктор з фізичної культури, Соловйова Н.В. намагалася вести дискусію зі своїми колегами щодо даного питання, залучала їх до практичної діяльності. Наталія Василівна провела з педагогами різноманітні ігри та вправи: «Це чудово!», «Очікування», «Методичний бумеранг», «Коло здоров’я» та ін. Семінар - практикум пройшов у чудовій та дружній атмосфері, а вміло підібрані практичні завдання, які виконували педагоги, підняли настрій на цілий день.

/Files/images/semnar_-_kvshar_l/PB153279_новый размер.JPG

/Files/images/semnar_-_kvshar_l/PB153288_новый размер.JPG

/Files/images/semnar_-_kvshar_l/PB153290_новый размер.JPG

/Files/images/semnar_-_kvshar_l/PB153302_новый размер.JPG

/Files/images/semnar_-_kvshar_l/PB153304_новый размер.JPG

/Files/images/semnar_-_kvshar_l/PB153309_новый размер.JPG

/Files/images/semnar_-_kvshar_l/PB153313_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 205