Конкурс пісочних фігур "Фантазії на піску"

К.Ушинський зазначав, що «діти не люблять іграшок нерухомих, закінчених, яких вони не можуть змінити за своєю фантазією…краща іграшка для дитини та, яку вона може змусити змінитись найрізноманітнішим чином… для маленьких дітей найкраща іграшка – купа піску».

Наші вихованці нарешті дочекалися літа, нарешті досхочу можна награтися в пісочниці. Батьки та працівники установи постаралися, щоб для цього були створені всі умови: завезли пісок, відремонтували пісочниці, придбали іграшки. У самий розпал літа, в нашому дитячому садку, 25.06.2018 року відбувся конкурс пісочних фігур «Фантазії на піску». Метою конкурсу було створення сприятливих для оздоровлення в літній період та підвищення рівня творчих здібностей дітей до задуму і його реалізації. Так вихователі і малюки нашого дошкільного закладу під час конкурсу проявили свою творчість і креативність, здатність самовиразитись. Кожна група мала можливість познайомитися з роботами інших дітей, які презентували свою роботу. Діти вчилися працювати разом, втілюючи свій творчий задум, створюючи свій Світ Чудес. А ще здобували знання шляхом пошуку та дослідницької діяльності.

Тож на майданчиках були представлені такі роботи:

«Чарівний лабіринт» (старша група «Суничка»), «Шахове королівство» (старша група «Подоляночка»), «На гостини до Восьминіга» (середня група «Калинка»)

/Files/images/novini/konkurs_malyunka_na_asfalt/P6254502_новый размер.JPG /Files/images/novini/konkurs_malyunka_na_asfalt/P6254490_новый размер.JPG /Files/images/novini/konkurs_malyunka_na_asfalt/P6254495_новый размер.JPG

«Веселий бегемот» (середня група «Дюймовочка»), «Крута магістраль» (молодша група «Білочка»), «Лагідне сонечко» (молодша група «Казка»).

/Files/images/novini/konkurs_malyunka_na_asfalt/P6254482_новый размер.JPG /Files/images/novini/konkurs_malyunka_na_asfalt/P6254489_новый размер.JPG /Files/images/novini/konkurs_malyunka_na_asfalt/P6254485_новый размер.JPG

Захоплююче та цікаво пройшов ще один літній день наших малюків. Адже будуючи пісочні дива, діти почували себе комфортно і захищено, тому що вони мали власний простір, вони були - Творцями!

Кiлькiсть переглядiв: 237