Свято врожаю в ЗДО № 7 "Орлятко"

Осінь. Дивовижна пора, коли природа чарує своєю неповторною красою, розмаїттям кольорів і відтінків. Поруч із теплими сонячними днями крокують прохолодні та похмурі, сірий тон дощів контрастує із жовтогарячим, червоним листям на деревах. Палають кетяги калини, а з неба лунає прощальна пісня птахів, що летять у вирій. Та не тільки красою славна ця пора. Осінь – це пора врожаю, саме в цей час року встигає безліч різних овочів і фруктів, які як не можна краще характеризують цю пору. Це час підбиття підсумків.

Свято врожаю - це дійство, яке традиційно відбувається на початку осені, це відзначення завершення жнив і збору врожаю, уславлення праці, родючості землі та сімейного благополуччя. У різних народів дата й традиції свята відрізняються.

В Україні це свято припадає на Різдво Богородиці. Богородицю возвеличували та прославляли, адже саме вона є покровителькою врожаю, родючості, родини та материнства.

В нашому дошкільному навчальному закладі,10.10.2018р., теж відзначали Свято врожаю. Кожна група нашого закладу освіти представила плоди своєї праці: на столах у приміщенні дошкільного закладу можна було побачити величезну картоплю, гарбузи, кавуни, моркву, вироби з овочів та фруктів. Неабиякої майстерності потребувало виготовлення квіткових композицій з овочів.

Діти разом з батьками, дідусями та бабусями з цікавістю і захопленням роздивлялися представлені на виставці овочі та фрукти, зроблені вправними руками учасників.

Свято врожаю ще раз довело, що в нашому садочку обдаровані та щасливі діти, працелюбні та відповідальні батьки.


Галерея "Свято врожаю в ДНЗ № 7 "Орлятко""

Кiлькiсть переглядiв: 195