Об'єктове тренування "Дії керівного складу ЗДО № 7 "Орлятко" в разі виникнення пожежі"

26.04.2019р. о 10.00 год проведено практичний тренінг з евакуації дітей і працівників з приміщень дошкільного навчального закладу Сигнал «Увага! Небезпека!».

Мета тренування: навчання постійного складу дошкільного закладу та вихованців вмінню ідентифікувати події. Перевірка готовності постійного складу дошкільного закладу та вихованців до евакуації та проведення робіт з гасіння пожежі.

Підтримання на сучасному рівні професійної та психофізіологічної готовності постійного складу дошкільного закладу та вихованців, необхідної для здійснення дій щодо усунення порушень в роботі , пов'язаних з пожежами , а також з евакуації людей , запобіганню розвитку пожежі , його локалізації та ліквідації. Навчання навичкам і діям щодо запобігання можливих аварій і пошкоджень обладнання, що є наслідком впливу небезпечних факторів пожежі, навчання правилам надання долікарської допомоги потерпілим на пожежі , правилам користування індивідуальними засобами захисту.

Вироблення у постійного складу дошкільного закладу та вихованців навичок і здатності самостійно, швидко і безпомилково орієнтуватися в ситуації при виникненні загрози пожежі або самої пожежі, визначати вирішальний напрямок дій і приймати правильні заходи для попередження або ліквідації пожежі.

Відпрацювання організації негайного виклику підрозділів ДСНСУ і наступних дій при спрацьовуванні установок автоматичного протипожежного захисту, виявленні задимлення або пожежі.

Практичне відпрацювання питань з евакуації, навчання прийомам і способам порятунку і евакуації людей і матеріальних цінностей. Перевірка результатів навчання персоналу з питань пожежної безпеки. Перевірка вміння керівника гасіння пожежі чітко координувати дії учасників щодо організації ліквідації можливої (умовної) пожежі до прибуття підрозділу ДСНСУ .

Результати проведення цього тренінгу свідчать про необхідність додаткового відпрацювання своєчасного інформування працівників дошкільного навчального закладу про надзвичайну ситуацію.



/Files/images/novini/tbd/P4260660_новый размер.JPG /Files/images/novini/tbd/P4260666_новый размер.JPG /Files/images/novini/tbd/P4260670_новый размер.JPG

/Files/images/novini/tbd/P4274124_новый размер.JPG /Files/images/novini/tbd/P4272415_новый размер.JPG /Files/images/novini/tbd/P4272420_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 154