Засідання атестаційної комісії ДНЗ в онлайн режимі

Закінчився атестаційний період для педагогічних працівників дошкільного навчального закладу. 31.03.2020 року в онлайн - режимі відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії, на якому розглядалися результати педагогічної та методичної діяльності 6 педагогічних працівників дошкільного закладу.

За наслідками атестації 6 педагогічних працівників проатестовано на відповідність займаній посаді, 2 педагогічних працівників на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії», 2 працівники на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії», а також щодо 2 педагогічних працівників ухвалено рішення про порушення клопотання перед атестаційною комісією Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради (атестаційною комісією ІІ рівня) про присвоєння кваліфікаційної категорії "спеціаліст вищої категорії" та про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії" та про відповідність раніше присвоєному педагогічному званню "вихователь - методист".

На думку членів атестаційної комісії всі педагогічні працівники, які атестувалися атестаційною комісією дошкільного навчального закладу, відзначилися високою активністю та результатами методичної діяльності, фаховою та педагогічною майстерністю. Чисельна когорта педагогів дошкільного навчального закладу ділиться власним педагогічним досвідом через публікації у Всеукраїнських фахових виданнях та на Wеb – сайті ДНЗ.

Вітаємо педагогів (Нечипоренко О.І., Морозюк О.А., Шегеду К.Е., Вознюк Ю.В., Шпанюк Г.М., Олексієнко А.В.) зичимо подальших творчих злетів і професійних успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 147