Педагогічна година з проблеми "Дитина раннього віку: пізнаємо індивідуальність"

20.10.2021 року в приміщенні ЗДО №7 "Орлятко" відбулася педагогічна година з проблеми "Дитина раннього віку: пізнаємо індивідуальність". Практичний психолог закладу, Анісімова І.А. ознайомила педагогів з особливостями дітей раннього віку, наголосила на тому, що ранній вік - своєрідний і неповторний етап у житті людини. Це найвідповідальніший етап у житті дитини, тому що закладається фундамент майбутньої особистості, формуються основи фізичного і психічного здоров'я.

Виховати дитину здоровою, розумною, самодостатньою, розвинути її творчі здібності на ранньому етапі - основні завдання, що стоять перед дорослими.

Ірина Анатолівна звернула увагу на предметні дії дітей раннього віку, розповіла як формувати предметні дії у малюків, ознайомила педагогів закладу з новоутворенням даного віку, наголосила на мовленнєвому спілкуванні, розвитку сприймання та розвитку мислення.

Тому зрозуміло, що дорослі повинні створити певне середовище, яке забезпечувало б розвивальний ефект: щоб задовольнялися дитячі інтереси, враховувалися вікові особливості діяльності малюка, стимулювалася б його власна активність.


/Files/images/novini/konsultats/PA201662_новый размер.JPG

/Files/images/novini/konsultats/PA201669_новый размер.JPG

/Files/images/novini/konsultats/PA201661_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 80