Наш садок гостинно двері відчиняє, в групах малят уже чекають!

Кращий початок нового навчального року – веселе свято, під час якого діти пригадують, за що вони люблять свій садочок, знову згуртовуються після довгої перерви.

Адже це завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою дійство.

Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!

Ось і ми гостинно відчинили двері нашого закладу для своїх вихованців. Музичні керівники та вихователі груп підготували та провели для своїх діток на свіжому повітрі веселе свято, яке було насичене танцями, веселими дитячими піснями та різноманітними іграми.

Щиро вітаємо з Днем знань —справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Бажаємо усім дітлахам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!


Галерея "Наш садок гостинно двері відчиняє!"

Кiлькiсть переглядiв: 59