ІІІ Міжнародне заняття доброти "Про гуманне та відповідальне ставлення до тварин"

Через російську агресію щоденне життя українських дітей сповнене тривогами та небезпеками, сотні тисяч дошкільнят регулярно ховаються в укриттях від ворожих ракет. Але віра в добро дарує надію на перемогу над злом та світле майбутнє України.

Одним з джерел добра та позитиву для наших вихованців вже є традицією долучатися до участі у заходах від Благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» («Happy paw»). Тож наш заклад дошкільної освіти долучився до такого необхідного та корисного заходу, ІІІ Міжнародного заняття доброти «Про гуманне та відповідальне ставлення до тварин», яке було проведено 27.02.2024 року.

Під час проведення занять наші педагоги використовували також матеріали, надані благодійною організацією «Щаслива лапа»: аудіоказки, ігри, конспекти з презентаціями, тематичні оповідання та багато іншого.

Також наші вихованці долучилися до флешмобу "Щасливі лапки". Саме під час проведення заняття доброти малята одягнули браслет та емблему "Щасливі лапки". Адже педагоги пояснили дітям, що це браслет, який має нагадувати людям про тварин, які потребують нашої підтримки.

Такі заходи конче необхідні, бо саме вони виховують у дітей дбайливе, доброзичливе, ставлення до тварин.

Дякуємо за Вашу небайдужість, гуманне та відповідальне ставлення до братів наших менших!


/Files/images/novini/zanyattya/IMG_0825(1).JPG /Files/images/novini/zanyattya/IMG_0837.JPG /Files/images/novini/zanyattya/IMG_0826(1).JPG

/Files/images/novini/zanyattya/IMG_0843.JPG /Files/images/novini/zanyattya/IMG_0859-2.JPG /Files/images/novini/zanyattya/IMG_0847.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 16