Сучасна освіта Білої Церкви – 2014. Міська методична сесія педагогічних працівників.

25.03.2014 року в Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 20 Білоцерківської міської ради Київської області відбудулася міська виставка педагогічної творчості та міська методична сесія педагогічних працівників. «Людина, котра розраховує на рік, саджає рис, людина, котра розраховує на 10 років, саджає сад, людина, котра розраховує на 100 років, виховує дітей і пра­цює вчителем», – стверджує східна народна мудрість. А відомий педагог К. Ушинський зазначав, що «якщо медикам ми ввіряємо наше здоров’я, то пе­да­гогам ввіряємо моральність і розум дітей наших, ввіряємо їхню душу, а разом з тим і майбутнє нашої вітчизни».

Так, справді, наше суспільство, кожен громадянин України поступово по­чи­нає усвідомлювати, що освіта є джерелом добробуту для нього, а особ­ли­в­о – для його дітей і для майбутнього держави. А тому з навчальних за­кла­дів мають виходити люди, підготовлені до свідомої й ефективної ді­я­льності в різ­них сферах сучасного життя. Це і пояснює таку посилену ува­гу­ до ос­віт­ньої галузі, а низка законодавчих урядових документів, які з’явилися за ос­та­н­ні роки в країні, закріплюють ставлення до освіти як до пріоритетної сфе­ри. А це, у свою чергу, ставить принципово нові вимоги до педагогічних пра­­ців­ни­ків щодо розвитку осо­­бистості кожного учня на основі компе­тент­ні­с­ного під­ходу, підвищення про­­фесійної майстерності вчителя, його гото­в­но­сті пра­цювати в нових умовах, від­­повідальності за результати своєї дія­ль­но­сті й оно­влення і покращення змі­с­ту освіти, реалізації нових Державних ста­н­да­р­тів. Ось далеко не повний перелік питань, які вирішує освітня система міста сьо­годні. І доказом цього є проведення щорічної методичної сесії педаго­гіч­них працівників, яка цьогоріч відбувається 25 березня.

Уже стало доброю традицією представляти на огляд громадськості най­ва­гоміші досягнення освітньої системи міста Білої Церкви, визначати й об­го­во­рювати напрями реалізації перспективних проблем, шляхи впрова­дже­ння в практику кращого досвіду. Під час відкриття міської педагогічної виставки "Сучасна освіта Білої Церкви - 2014" наш дошкільний навчальний заклад отримав диплом переможця міського конкурсу-захисту Web-сайтів у номінації "Web-сайти дошкільних навчальних закладів".


***

/Files/images/gramoti/IMG_0069.jpg

***

Вітаємо колектив дошкільного навчального закладу!

Кiлькiсть переглядiв: 122