Акція "Ми - частинка природи"

Все на Землі нам треба берегти,
і птаха, й звіра, і оту травинку,
не чванся тим, що цар природи ти,
бо, врешті, ти - лише його частинка.
***

Вчитися екологічній грамотності - це значить знати середовище свого існування, співчувати, розуміти і діяти так, щоб не зашкодити нічому і нікому в царстві природи, берегти і збагачувати її.

Екологічне виховання дітей у нашому дитсадку забезпечується належним чином. Діти можуть спостерігати за живими об'єктами: собакою, кішкою. Не тільки з казковими персонажами діти зустрічаються під час прогулянки, а й частим гостем у дітей буває справжній їжачок.

На території дошкільного закладу є куточок лісу, квітники, куточок незайманої природи, городи, за якими доглядають дорослі та діти.

Дошкільнята мають можливість бути більше на природі і слухати спів пташок, відчувати запах квітів, спостерігати сезонні зміни в природі, вчитись розрізняти "здорове" і "нездорове" дерево.

Колектив працює над формуванням у дітей уявлення про екологічні зв'язки в природі, активізацією інтелектуально-пізнавальної діяльності в процесі спілкування з природою. Тому була проведена акція "Ми - частинка природи", де діти мали можливість поспілкуватися з природою та плідно попрацювати.

Як підсумок була проведена виставка дитячих малюнків "Буду я природі вірним другом".


/Files/images/novini/Cтенд.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 167