Практичний тренінг з евакуації учасників навчально-виховного процесу

Відповідно до частини другої статті 40 Кодексу цивільного захисту України і пункту 17 Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 р. № 444, на виконання «Порядку організації та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту», затвердженого наказом МВС України № 934 від 11.09.2014 року, плану-графіка дошкільного закладу щодо проведення практичних заходів з цивільного захисту на 2015 рік, з метою забезпечення єдиних підходів до змісту організації та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.

Враховуючи вищезазначене, 15.04.2015 року, на території дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу № 7 "Орлятко" були здійснені заходи із відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій (пожежі в приміщенні ДНЗ). Був проведений практичний тренінг з евакуації дітей і працівників з приміщень дошкільного навчального закладу Сигнал "Увага! Небезпека!".

Результати проведення практичного тренінгу свідчать про необхідність додаткового відпрацювання, своєчасного інформування учасників навчально-виховного процесу, а також формування практичних навичок при діях за командами, розпорядженнями, сигналами, повідомленням про надзвичайні ситуації.


/Files/images/novini/IMG_4632_новый размер.JPG

/Files/images/novini/IMG_4634_новый размер.JPG

/Files/images/novini/IMG_4635_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 445