Чорнобиль болем знову серце ранить...

29-та весна минає з того часу, коли радіоактивний попіл Чорнобильської АЕС смерчем увірвався в наше життя і зоною, непридатною для життя, зробив значну частину території України. Але пам'ять людська береже вдячні спогади про тих, хто першим кинувся в двобій із невидимим лютим ворогом, щоб захистити все живе від згубного впливу радіоактивного забруднення.
26 квітня 2015 року відбулася хресна хода, присвячена 29-й річниці Чорнобильської трагедії. Під час урочистого заходу міський голова В.Савчук висловив ліквідаторам слова вдячності за їх особистий внесок в ліквідацію наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та побажав їм міцного здоров’я.
Проходять роки. А біль не вщухає, тривога не покидає людей, пов’язаних зі скорботним часом ядерного апокаліпсису. Чорнобильська біда надовго залишиться в нашій пам’яті. Ще довго ми будемо відчувати на собі її наслідки, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров’ям, життям. «Мирний атом» став для України і прилеглих земель невидимим ворогом. Збитки від аварії на ЧАЕС доведеться відшкодовувати ще дуже довго...

Наша пам'ять і пам'ять багатьох наступних поколінь знову і знову буде повертатися до трагічних квітневих днів 1986 року.


/Files/images/novini/semnar_praktichnih_psihologv/IMG_5478_a.jpg

/Files/images/novini/semnar_praktichnih_psihologv/IMG_5437_a.jpg

/Files/images/novini/semnar_praktichnih_psihologv/IMG_1049.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 118