Педагогічна рада з проблеми: "Світ мистецтва"

Відповідно до річного плану роботи закладу дошкільної освіти, з метою різнобічного вивчення проблеми художньо – естетичного розвитку дітей дошкільного віку, 28.02.2018 року, в дошкільному навчальному закладі відбулася педагогічна рада з проблеми: «Світ мистецтва». До підготовки та проведення педагогічної ради були залучені: вихователь-методист, Гнатенко Лариса Олександрівна; вихователь Рось Діна Іванівна, музичний керівник Михайлова Анна Іванівна та інші педагоги закладу. Вихователь – методист, Гнатенко Лариса Олександрівна, висвітлила питання актуальності проблеми художньо – естетичного розвитку. Вона ознайомила колег з казкою, як засобом художньо – естетичного виховання дітей дошкільного віку. А також звернула увагу на педагогічну спадщину В.О. Сухомлинського про казку, як засіб естетичного виховання малят. Адже саме казка сприяє вихованню естетичних смаків і нахилів.

Музичний керівник, Михайлова А.І. розкрила проблему впливу народної музики на розвиток особистості старших дошкільників, а вихователь Рось Д.І. висвітлила питання «Природа як засіб художньо – естетичного виховання дітей в ДНЗ». Педагоги закладу були активними під час педагогічної ради працювали в парах, намагалися вести дискусію, проявляли свою творчість та креативність.


/Files/images/novini/pedrada_2/P2283803_новый размер.JPG/Files/images/novini/pedrada_2/P2283808_новый размер.JPG/Files/images/novini/pedrada_2/P2283802_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 174